78. Tre blir fyra

I detta 78:de avsnitt har vi något alldeles särskilt att presentera, nämligen Alexander Jacobsson som nu är med i vårt team! I avsnittet lär vi känna Alex lite bättre då vi hör om hans äventyr. Vi pratar också om vårrustning och GPS problem.


Alex bor på västkusten och har seglat i hela sitt liv och i detta avsnitt får vi lära känna Alex där han berättar om sin uppväxt på västkusten och hur har idag jobbar med något han alltid älskat, just segling!

Carl frågar ut övriga herrarna om vad de egentligen tycker om båtmässorna. De diskuterar hur det moderna samhället har förändrats från att vilja äga saker till att istället hyra/leasa…mer?

Vi får även höra om hur vi planerar vårrustningen och att GPSerna nu kan visa fel..


Genom att bli en del av Sjölivets besättning så hjälper du till att hålla Sjölivet flytande genom att skänka en valfri summa per avsnitt. Du får också en betydligt större möjlighet att påverka innehållet och planerna framöver. Förutom detta så blir du en del av Sjölivet och en vän för livet! 🙂

https://www.patreon.com/sjolivet

Alexander Jacobsson

Alexander Jacobsson är från Göteborg och varit aktiv i båt- och sjölivet hela sitt liv. Nu är han dock en fullblodig medlem av Sjölivet podcast. Han arbetar som säljare och skeppare (kapten) på Croatia Yachy Club. Han seglar privat en Laser men i yrkesrollen seglar han betydligt större båtar mellan 36-60 fot. Lyssna på avsnittet för att höra mer om Alexander Jacobsson!
Har du frågor till Alexander kan du nå honom på alexander@sjolivet.se


GPS

GPS-enheter kan få problem, var försiktiga. Läs mer här:
https://www.hamnen.se/artiklar/nyheter/transportstyrelsen-din-gps-kan-bli-vardelos-fran-6-april.html


Trevlig lyssning!
Carl, Benny och Alexander

Vill du bli en del av besättningen på Sjölivet? Klicka på bilden ovan för att veta mer!