85. Upptagning på tork

Framtiden för Sjölivet Podcast

Det har varit tyst en stund nu och det är med blandade känslor, men just nu är det nödvändigt men samtidigt tråkigt att meddela att Sjölivet Podcast kommer ta en paus, vi kommer inte sluta släppa avsnitt. Vi kommer istället släppa avsnitt när vi har tid, inspiration och bra material att dela med oss av.

Då vi gör denna podd på vår fritid och helt utan ekonomisk stöttning, så vill vi gör inslag av bättre kvalité och mer välarbetat innehåll.

Vi har bara senaste veckorna fått mycket mail om idéer och förslag på inslag till denna podcast. Dessa kommer vi ta tag i även om det kan ta lite tid. 


Känner DU att du vill bidra med innehåll till podcasten som kan släppas så hör gärna av dig. Vi har även lite bollar i luften med att förhoppningsvis få med lite olika långfärdsseglare som kan då släppa lite uppdateringar via denna kanal. Där kan vi då få höra direkt och ofiltrerat från deras äventyr.

Vi vill tacka alla som ställt upp på intervjuer runt om hela världen, ni har givit oss fantastiska historier. Men också tack till alla våra Patreon´s utan er hade det inte varit möjligt att kunna driva denna podd!

Mässan i Marstrand

Besökare 2019
Enligt siffror från hamnverksamheten i Marstrand reste över 26 000 personer till ön under mässdagarna. Allt på Sjön i Gustavsberg besöktes av cirka 25 000 personer, enligt Sweboats egen räkning, vilket är helt i linje med tidigare år. Vi såg en minskning i antalet besökare på Marstrand med cirka 6 000 personer.

Marstrand Boat Show arrangeras nästa år den 21-23 augusti 

Allt på Sjön i Gustavsberg arrangeras nästa år den 28-30 augusti

Kommande mässor!

  • Båtmässan i Göteborg (1-9 februari 2020)
  • Allt för sjön (6-15 mars 2020)

Ålands Race

Oscar har gastat på en Arcona 380 “Mapani” i Åland Race.

Smådalrö – Mariahamn

Mariehamn – Blidö

  • Summering av Seglingen:
  • nattsegling
  • hårdvind
  • måne
  • blött
  • KUL!

Vi vill tacka alla som har stötta oss genom åren. Ni har verkligen hjälp oss driva denna podd. Men vi kommer tillbaka! Och vill du medverka, hör av dig. Skicka in ljudklipp så kan vi hjälpa er redigera och lägga upp.

Stort tack!

Carl, Benny, Oscar och Alexander

Vill du bli en del av besättningen på Sjölivet? Klicka på bilden ovan för att veta mer!