Om Sjölivet

Detta är en podcastserie om det svenska Sjölivet. Här pratar vi om allt ifrån de häftigaste nya båtarna till grundläggande tips på hur man tar hand om sin båt. Vi pratar om smarta tips på sjön, anekdoter och härliga historier allt för att tilltala både nybörjare och erfarna sjöfarare.

Idén om Sjölivet startade på en båt under sommaren 2015 där ett gäng enigt kände att det fattades dokumentärer och podcasts om just båt och sjölivet. Därför är en viktig del i denna podcastserie just historierna där vi får höra 10-15 minuters dokumentärer om häftiga och unika händelser som skett på sjön.

Vi som pratar i denna podcast heter Oscar Walheim, Carl Holmertz, Benny Baunsgaard samt Alexander Jacobsson och vi är  mer eller mindre erfarna sjöfarare då Oscar och Carl har båda seglat Atlanten och andra längre resor. Oscar har även arbetat i flera år på olika båtar samt arbetat i butiken Erlandssons Brygga i Stockholm.

Du hittar vår podcast här på hemsidan, på Itunes eller i din egna favorit applikation för podcasts. För att prenumerera på Sjölivet kan du använda följande RSS länk i valfritt program för att lyssna på pod. http://sjolivet.se/feed/podcast

För frågor om podden så kontakta oss gärna på:
info@sjolivet.se

Carl Holmertz
carl@sjolivet.se
070 333 27 02

Benny Baunsgaard
benny@sjolivet.se
070 140 10 06